Påskekucheza 2018

”Gæk gæk gæk mine påskeæg er væk”, sagde den lille påskehare og sammen med den fine gule høne begav børnene sig ud på en lille påskejagt på legepladen på Børnenes Friskole, hvor der igen i år blev afholdt årets Vinterkucheza, som nu i anledningen af påske er blevet omdøbt til Påskekucheza.

Vi havde en dejlig weekend, hvor venner fra nær og fjern var samlet.
Fredag aften startede ud med en omgang lækker hjemmelavet pizza, og herefter var det den kære Edwardi, som stod for at skyde weekenden i gang med nogle gode gamle sangdanse, hvilket førte til en bunungule knald-ud.

Lørdag blev der danset Bulabuka, og Bugekele og andre dukkede op i løbet af dagen, og stemningen var høj 🙂
Dotto & venner spillede op til Sogota efter middagsmaden, hvor vi blev introduceret til nye danse. Uffe, Dina, Marco og Shoma stod for Pachanga og Kadum om eftermiddagen, og de to slanger, bestående af kvindedanserne og mandedanserne, snoede sig rundt i salen til lyden af de store trommer og fløjtespillet.

Traditionen tro blev der efter aftensmaden afholdt gruppeshow, og igen blev det annonceret, at Igokolo tager faklen i hånden og afholder Kikome sidste weekend i september. En dejlig weekend med bålet som centrum. Det glæder vi os til 🙂

Lørdag aften udviklede sig til Bunungule knald-ud, og der blev tændt op i bålet ude i gården og natten omsluttede os, mens man kl. 00:00 kunne høre tonerne af en fødselsdagssang som fortsatte i sukumasang, grin og snak til den lyse morgen.

Tak for i år og på glædeligt gensyn. Håber vi ses på Uta!

Louise og Dina

  

”Gæk gæk gæk mine påskeæg er væk!”, sagde den lille påskehare og sammen med den fine gule høne begav børnene sig ud på en lille påskejagt…

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.