Vil du med til Ghana?

Ophold i Ghana. Landsby eller by, på eventyr, som frivillig, i praktik eller i fordybelse i danse/tromme-livet.

Vi tilbyder ophold hos vores familie i forstaden Nungua (Accra) i et stort hus ned til Atlanterhavet.

Vi har bygget en lille daycare i vores fine have, som vi kalder Everlasting Daycare. Den er støttet bl.a. af Ukassen. Tak for det.
Den er stadig i opstartsfasen. Der er pt 21 børn 1-5 år, 2 pædagoger, én madmor og 2 små huse. Hele haven er deres legeplads.

Everlasting Daycare vil meget gerne have frivillige eller praktikelever. Vi stræber på, at stedet inspireres af dansk pædagogik med en masse leg, musik og frihed for børnene, og til dette er der brug for danske kræfter til at implementere det. Perpertual, som er bestyrer af stedet, har kendt til danskere gennem mange år og har haft utallige på besøg.

Du kan også bo i huset og deltage i den traditionelle dansegruppe Folkloric Selamtas træninger, få privatundervisning og komme med til diverse arrangementer i og udenfor Accra. Ghana har mange spændende festivaller i både byer og landsbyerne, hvor du kan opleve traditionelle optrin, musik og dans, som alle, der har lyst, kan deltage i.

I huset får dit eget værelse med bad og toilet, maden laves til dig, og du bliver en del af familien. Hvis du ønsker det, får du vejledning af os, før du tager afsted, og undervejs af dine ghanesiske værter.

Det er også muligt bare at være på eventyr, rejse rundt ved havet og i indlandet, og ikke mindst besøge landsbyen Abrani i det tropiske Voltaområde med floder, bjerge, landbrugsland og bush. Her bor vi sammen med Perpetuals familie, som også har haft besøg i årevis fra udlandet. De serverer den bedste mad, børnene myldrer omkring, og der er skønne mennesker overalt. Alle så gæstfrie.
En svømmetur i floden er en lise fra varmen eller en slapper i hængekøjen på vores grund tæt på, men væk fra landsbylivet.

De er bønder, så der er altid frisk frugt og grøntsager. Det er også muligt at være frivillig her- på en af skolerne for større eller mindre børn, eller har du anden ekspertise, som kan bruges her, er det meget velkomment. Tømrer, jordemor, bygningsarbejder, farmer, musiker o.a.

Ghana er et ret frit og trygt land, de er gæstfrie og muntre, og fattigdommen er ikke så ekstrem. Familierne er gode til at hjælpe hinanden og uddannelse er i højt prioriteret.

I kan læse mere på www.afrikanskdans.dk eller henvende jer til undertegnede
Elisabeth Lange, som er kommet i Ghana årligt siden 1984.

info@afrikanskdans.dk 61681341

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.