Stor glæde hos Maisha Furaha Theatre Group

Kære Utamaduni kulturforening.

Allerførst undskyld for at det tog så lang tid. Det skyldes personlige årsager. Før vi startede blev det klart for os at toilet og bad var det vigtigste. Så det har vi bygget. Jeg har ikke lavet et rigtigt regnskab. Før start kunne jeg se at pengene nok lige rakte. Evt kunne jeg selv skyde lidt i. Så jeg har holdt styr på pengene, men ikke skrevet ned i detaljer. En del gik til toiletbrønd m opmuring indeni og støbning over. Toilet div rør cement mursten plader tømmer sand granitskærver store sten jernrør til støbning 2 døre m tilbehør arbejdsløn m.m. Maisha Furaha Theatre Group er meget glade for at de nu har toilet og bad. Fremadrettet vil de arbejde på at bygge videre. Deres formand er John Dismas som er en af kulturgæsterne i år. Han kan evt berette personligt om forløbet.

Jeg takker for tilliden.

Ole Miller

ANSØGNING OM STØTTE TIL MAISHA FURAHA THEATRE GROUP
Ole Miller søger på vegne af Maisha Furaha Theatre Group v. John Dismas
4.000kr til færdiggørelse af et kulturcenter i Ingeye (kisesa).
Der søges om støtte til færdiggørelse af bygning til kulturelle aktiviteter.
Maisha Furaha Group har købt en grund i Ingeye (se bilag) og påbegyndt bygningen af et kulturhus. Dette har de gjort for egne sammensparede midler.
Maisha Furaha group har eksisteret siden 2006 og blev officielt registreret somgruppe i 2011. (se bilag)
De har udøvet deres kulturelle aktiviteter hos et medlem af gruppen i Kisesa. (Mazigo)
Dette gav problemer indimellem med naboer og med Mazigo. Derfor købte de grunden i Ingeye i 2016 og påbegyndte at bygge i 2017.
De har bygget et rum og vil gerne udvide med to rum så der både er plads til trommer pythonslanger og møder. Jeg har været der flere gange og set stedet.
BUDGET:
cement ca 200.000sh + mursten ca 350.000sh +  tagplader ca 150.000sh + tømmer til tag ca 200.000sh + metaldør ca 70.000sh + to vinduer ca 80.000sh + maling ca 50.000sh + moram (lersand) til planering af danseplads ca 100.000sh + transport af materialer ca 50.000sh.
IALT ca 1.250.000sh, svarer til 4.000 DKK.

Med venlig utamadunihilsen Ole Miller (kontaktperson og økonomiansvarlig)

 

Ukassen har støttet dette projekt med 4.000,- kr.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.