En lille hilsen fra Vinterkucheza

I dette forår, 2014, fik Vipepeo dansegruppe æren af at arrangere og afholde dette års Vinterkucheza. Arrangementet blev afholdt på Tilst Skole, og over 90 deltagere var med til at gennemføre weekenden med højt humør og fantastisk engagement.

Som førstegangsarrangører havde vi i Vipepeo en hel del at se til. Men på magisk vis og med gode hjælpsomme tips og tricks fra Odensegruppen Cheza Mjini, lykkedes det os at være nogenlunde klar til at tage imod gæsterne fredag aften. Da aftensmaden var blevet serveret, afholdt Edwardi den første workshop med sang og dans. Der var stor opbakning, og det var en dejlig måde at blive samlet på. Lørdag forløb med en masse sang, dans og spil. På programmet havde vi bl.a. Sindimba, Sogota, Hakkedans og Pachanga. Med fuld gang i hele skolen blev der danset i salen, spist i fællesrummet, sovet branderter ud i klasselokalerne og kokkereret i køkkenet. Vi havde nemlig valgt, at de deltagende i år skulle være mere med til at lave mad som et forsøg på at gøre weekenden billigere. Af frygt for at der var for lidt mad, blev der lavet ALT for meget. Derfor var der fuld tryk på i køkkenet, men heldigvis var hjælpsomme sjæle med til at holde stemningen høj, og ingen gik sultne i seng! Lørdag aften optrådte alle grupper med indslag med spøjse twists og udklædninger. Det hele mundede ud i sene nattetimer med knald-ud af mange slags, fuldt drøn på i baren og sang omkring bålet. Søndag var der fælles oprydning, og vi sluttede alle af med en udendørs farvel-pachanga med bål, smil og solskin.

Vipepeo vil gerne takke alle deltagere og undervisere for den store opbakning og hjælpsomhed, der har præget weekenden. Vi kunne ikke have gjort det uden jer!

Vipepeo

På trods af at vi var kommet godt ud på natten og der havde været gang i gruppe-shows og knald-ud'ere hele aftenen var deltagelsen helt i top!
Bunungule knald-ud lørdag aften. Vinterkucheza - Vipepeo Aarhus 2014
Vinterkucheza - Vipepeo Aarhus 2014
Vinterkucheza - Vipepeo Aarhus 2014

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.