Hilsen fra den tiltrædende forkvinde

Efter en god og lang generalforsamling med mange gode og lange diskussioner i marts-solen, var vi en håndfuld, relativt unge mennesker, der blev valgt ind i bestyrelsen, som enten suppleanter eller medlemmer. Og på det efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde endte det, i vores fordeling af poster, med at jeg “løb med” forkvinde-posten.

Efter mange år med kyndige Christoph, kan det godt være der lige kommer nogle startfejl.
Jeg indrømmer blankt, det er første gang jeg skal være formand/kvinde/person for så stort et foretagende, men så længe jeg får ordnet bar-bevillingen, kan det vel ikke gå helt galt? Det håber jeg i hvert fald ikke.

Jeg har været på lejr siden en gang omkring årtusindeskiftet, husker det ikke præcist, og har udover at være lejrdeltager, siden været gratist/hjælper i Pladsmandsteltet før jeg blev arrangør i Kulturen. Så jeg håber at erfaringer fra lidt forskellige områder kan hjælpe mig på vej, og ellers er der jo heldigvis mange fantastiske mennesker på sådan en lejr, man kan spørge.
Jeg glæder mig rigtigt meget til at arbejde sammen med en bestyrelse, der både består af unge, “grønne” og “gamle” garvede.

Det bliver et fedt jubilæums-år på lejren, med fire seje kulturgæster fra Tanzania og ikke mindst med strukturforandringer som bliver meget spændende at følge. Det kan du læse lidt mere om i årets online Lejrfolder: utamaduni.dk/lejrfolder (husk at læs hele ‘folderen’ inden du kommer på lejr!)

Hep! Utamaduni Oye! Jeg glæder mig!

/Tinne (Anne Katrine)

Ps. nå ja… Navneforvirring…
De fleste kalder mig Tinne – jeg hedder Anne Katrine, hvorfor det også er det jeg hedder på facebook hvis man nu har/kommer til at fundere over det. Mit sukumanavn er Misoji, og der er en del på mit kollegie, der kalder mig for A.K. I vælger bare – jeg skal nok reagere på det hele 😉

Du finder en oversigt over hele den nye bestyrelse HER.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.