Hjælp til Faraja Home

Afrapportering fra Faraja Home vedrørende de midler, vi modtog i 2018.

Den oprindelige ansøgning lød således:
Igen i år vil vi ansøge Utamaduni om 5000 kr. da behovene på centret er mange. Børnene har fået undervisning i syning, og vi har tidligere skaffet symaskiner på centret, men mangler et skyggefuldt sted at arbejde samt materialer til at anvende i workshopaktiviteterne, hvorfor Faraja søger om støtte til tagplader over fundamentet i haven samt indkøb af stof og lignende materialer.

Budget:
Tagplader inkl. fragt: 4000 kr.
Materialer til syning: 1000 kr.
I alt ansøgt beløb 5000 kr.

Status på donationen, marts 2019
Pengene er, som aftalt, gået til et halvtag på centeret samt materialer til syning – til stor glæde for både børn og ansatte. Vi har overholdt budgettet, og takker endnu engang Utamadunis Ukasse for støtten.

Billeddokumentation
Bestyrelsesmedlem i Foreningen Faraja, Ditte Lauritzen Mwakalukwa, der pt er bosat i Tanzania, besøger regelmæssigt Faraja Home og har taget nogle billeder af det nye byggeri samt syværkstedet. Vi har indsat dem her i dokumentet som dokumentation.
Damen på det første billede er Dittes tante, håndarbejdslærer Gitte Krøis, der under et besøg på centeret lærer Evalina om design og syning. Børnene på det sidste billede er Dittes egne.

Tak for støtten!
Vi beklager den sene beretning, og takker endnu engang for støtten, der som altid, er faldet på et tørt sted.
Eventuelle spørgsmål kan også rettes til Kristine Bundgaard Jensen, kristine_bj@yahoo.com

På vegne af Foreningen Faraja
Venlige hilsener
Kristine Bundgaard Jensen

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.