Et spinkelt håb i en Coronaboble-tid

CORONA • Covid19 • AFLYST LEJR!  •  Læs bestyrelsens hilsnen 1. maj 2020 HER


Her følger Tinnes hilsen, som den blev skrevet INDEN lejren 2020 blev aflyst:

Kære alle sammen

Jeg håber, I allesammen har det godt derude, i jeres respektive coronabobler.

Corona og årets utamadunilejr

Puha, sikke et mærkeligt forår det har været indtil videre, og det ser ud til, at det desværre varer ved lidt endnu. Lidt længere må vi holde ud, før vi kan se hinanden igen, kramme, danse og fejre at karantænetiden er forbi, og at hudsulten kan mættes.

Som tidligere skrevet er det svært at spå om, hvordan coronavirussen udvikler sig. I bestyrelsen tager vi risikoen for smitte med coronavirus meget alvorligt, og vi vil på ingen måde afholde en lejr, hvis det er imod myndighedernes anbefalinger, og vi vil være i særlig fare for at smitte hinanden.
Det er derfor meget muligt, at det er der vi ender; at Utamadunilejren 2020 ikke bliver afholdt. Det vigtigste lige nu er, at vi er gode til at passe på og respektere hinanden. Mange tak for de kærlige tilbagemeldinger og tilkendegivelser bestyrelsen har modtaget i denne tid, hvor vi sidder med nogle store og tunge beslutninger. Ønsket om at se hinanden på vores skønne lejr bliver endnu større, når vi hører fra jer dejlige mennesker.
I bestyrelsen er vi ikke helt uden håb endnu, og tilmeldingen til lejren er indtil videre planlagt at åbne den 15. maj. Hvis det ender med, at vi ikke kan afholde Utamadunilejr 2020, er det formentlig noget, vi kan melde ud inden denne dato. Så vi følger tæt hver en udmelding fra Statsministeriet, hvilket jeg er sikker på, vi ikke er alene om.

Generalforsamling og den nye bestyrelse
I marts afholdtes en virtuel generalforsamling, hvor vi fik sagt farvel til nogle gode gamle kræfter (blandt andet Mette Lotus, der har lavet bestyrelsesarbejde i intet mindre end 30 år!!!), men heldigvis også budt nye velkomne.

Bestyrelsen kan altid ses på hjemmesiden, men ser således ud efter mødet.

Bestyrelsesmedlemmer:

  • Formand: Anne Katrine Lykke Bie (Tinne)
  • Næstformand: Mads Bischoff
  • Sekretær: Signe Frøkiær
  • Kasserer: Ida Hanni Brandt
  • Medlem: Maria Shabani Jørgensen
  • Medlem: Anne Birgitte Nielsen
  • Medlem: Louise Kaas

Suppleanter:

  • Birk Kühl, Elias Immanuel Grønne Kühl og Jens Idoke Thorsen

Observatører:

  • Johanne Shoma Landsholt, Anton Kühl, Anna Kjeldsen og Uffe Larsen

Vi har en god og dynamisk bestyrelse, der alle er interesserede i at bidrage aktivt i det kontinuerlige bestyrelsesarbejdet, der skal understøtte og udvikle vores fælles lejr hele året rundt. Vi har ca. 10-12 bestyrelsesmøder om året, de fleste med brug af skype, hvor vi diskuterer problemstillinger, fordeler opgaver og får ideer. Men selvom vi er en god og alsidig flok, er vi meget åbne for hele foreningens input og tanker, og man er altid mere end velkommen til at skrive til os. Det kunne jo fx være, der er nogen derude med kreative tanker og alternativer til, hvordan vi kommer igennem denne noget isolerede tid.

Et sidste farvel
Den 6. april måtte vi desværre sige farvel til vores allesammen´s mor/bedstemor/oldemor, 86 årige “rollemodel” Dorthe Loft, med det afrikanske tilnavn, Shoma. Dorthe afgik ved en udramatisk død i sit hjem Rimsø Kærvej 11 d. 6. april 2020 efter en lang sygdomsperiode præget af smerter og svimmelhed. Dorte var en af Utamaduni Kulturforenings blot to æresmedlemmer. Den anden er hendes efterladte mand, Martin Loft med hvem hun blev partner med, samtidigt med, og som en del af fødslen af den kulturbro vi alle betræder: Daraja la Utamaduni.

Vores tanker går til Martin, familien og alle de mange mennesker, der har kendt Dorte gennem livet.

Desværre vil der ikke blive en ‘kom sammen’ grundet samlingsforbud mv.
Hendes nære ven Sander Machomo Drypnæse har skrevet en nekrolog, som han læses her på Mwaka Huu siderne.

Æret være hendes minde <3

Et spinkelt håb
Kære alle sammen, jeg håber inderligt at se jer i Ramten skov i uge 30, men for nu må vi holde vejret, krydse fingre og støtte kærligt op om de beslutninger, der kommer fra Statsministeriet og som måske må betyde, at der vil gå endnu et helt år, før vi ser hinanden. Hvem ved, måske det vil betyde, at danseweekender som Vinterkucheza og Kikome bliver helt fyldt op, at lejren bliver afholdt på en alternativ måde, at vi kan holde vintersolhvervsfest eller noget helt andet. Meget er muligt… såfremt corona går på retræte og holder sig langt væk 🙂

Jeg håber, I har det dejligt derude og får en masse kvalitetstid med jer selv, jeres familier og virtuelle venner på den bedste måde. <3

Mange kærlige hilsner fra Tinne

 

Tilføjelse d. 3. maj 2020:

Som det også er nævnt øverst i opslaget her, blev denne beretning skrevet før, vi i bestyrelsen besluttede os for at måtte aflyse årets lejr. I fredags, d. 1. maj sendte vi ud på diverse facebooksider at lejren er aflyst og har siden modtaget rørende mange kærlige tilkendegivelser omkring tristheden ved situationen men også forståelse for vores beslutning. Det er vi sindssygt glade for. Tusind tak for jeres støtte, tanker og forståelse.
Vi ses i Ramten skov i juli 2021 og måske også i løbet af andre arrangementer over det kommende år, når coronaen endelig tillader os at ses igen. Jeg glæder mig.

Hav det dejligt så længe.
Kh fra Tinne 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.