Tak for tilskuddet til indkøb af klassesæt

Senegal Voksenskole takker Ukassen for tilskuddet til indkøb af klassesæt

 

Efter flere års brug, var vores bøger til undervisning på skolen temmelig slidte og det var på høje tid at få dem udskiftet. Bevillingen fra Ukassen var et kærkomment tilskud til indkøbet af de nye bøger.
Det er naturligvis motiverende for lærere og elever, når der kommer nye materialer, så glæden var stor, da bøgerne kom.
De nye bøger er derfor blevet brugt flittigt.

De sidste år har skolen gennemgået en rivende udvikling: Der er kommet solide skolemøbler fra Danmark, der er åbnet et lille bibliotek, hvor elever kan låne læsebøger og der er installeret wifi.
De store skridt, der er taget er, at der er kommet en bil til, som kan køre turister. Indtægterne fra kørslen skal bruges til skolens løbende drift, så alle penge ikke skal komme fra Danmark.
Og skolens leder, Sekou, har været på ophold i Danmark, hvor han har lært at installere solceller på Center for vedvarende energi. Vi håber, projektet med solceller kan blive stort, da det giver rigtig god mening i et område, hvor de fleste huse ikke har strøm.

Senegal Voksenskole takker endnu en gang, Ukassen er med til at gøre en forskel!
På vegne af Senegal Voksenskole
Marie Mølstrand

Senegal voksenskole er en dansk forening, der driver en skole for voksne i Abene, som ligger i den fattige ende af Senegal. Her kan voksne lære fransk og engelsk, nogle lærer helt fra bunden at læse og skrive. Skolen inddrager ydermere regning, samfundsfag mm i undervisningen. Se mere på www.senegalvoksenskole.dk eller mød os på facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.