Støtte 2014

I 2014 gav U-kassen støtte til følgende projekter:

Senegal voksenskole, Birte Juel Sandberg
Skolen hjælper de voksne i Abene til at blive selvforsørgende via de kompetencer uddannelse giver dem. Skolen vil dermed være med til at nedsætte antallet af ofre for båd ulykker via flugt til Europa.
Læs mere her

Klinik, Abene i Senegal, Mette-Lotus
Klinikken ligger i en lille fiskerlandsby, Abene, hvor Mette hjælper befolkningen med små som store medicinske problemer.
Læs mere her

Utamaduni Dance Troup
I August 2014 tog Utamaduni Dance Troupe til sukumaland for at besøge WanaCecilia Dance Group på Bujora. Meningen med rejsen var dels at lave ny research omkring kulturlivet, at styrke gruppens relation med WanaCecilia og Bujora, men også, sammen med WanaCecilia, at promovere og gøre opmærksom på den traditionelle dans og musik.
Læs mere her

Nyanguge handelslandsby, Knud Erik
I Nyanguge handelslandsby har vi samarbejde med forskellig initiativer. Nu efter vi har lukket Afrika Værkstedet på Grenaa Produktionsskole er en del maskiner derfra rejst med herned. En snedkergruppe har modtaget maskiner og smeden Mayala, som har værksted midt på hovedgaden har også fået lidt støtte.
Læs mere her

Lærerboliger i Pebi, Camilla Englyst.
De fem lærere i vores lille skoleprojekt ved stranden i Ghana er ganske dedikerede. De har ikke lange uddannelser bag sig, men har sat alle kræfter ind for at opbygge kvaliteten af undervisningen i en skole, der engang i 2007 blev startet af African Footprint International og danske frivillige. Hver dag underviser de ca. 80 børn, der ellers ikke ville have haft muligheden for skolegang.
Læs mere her

Daycare Abrani, Elisabeth Lange.
Daycare Abrani er etableret af en gruppe kvinder fra Abrani for ca. 18 år siden, da de indså, at mødre havde brug for at få passet de små børn fra ca. 1,5 år, nå de skulle ud og arbejde med jorden.
Læs mere her

 

 

image_pdfimage_print