Støtte 2013

I 2013 gav U-kassen støtte til følgende projekter:

Senegal voksenskole, Birte Juel Sandberg:
Ønsket er at give lokale voksne mulighed for at lære at læse og skrive. Dette for at øge deres muligheder for at skabe sig et værdigt liv, finde job eller etablere små forretninger inden for turisme, håndværk og kommunikation.
Læs mere her

New Hope børnehjem og skole, Camilla Nielsen-Englyst
Godt 400 børn fra de omkringliggende slumområder går nu i New Hope´s børnehave og grundskole og yderligere 53 børn går på New Hopes nyoprettede gymnasium.
Læs mere her

Sundhedsklinik, Ghana, Anne-Sofie Riewerts-Laursen
På baggrund af en forespørgsel fra lokalbefolkningen i Kuntu, var African Footprint med til at starte opførelsen af en sundhedsklinik i Kuntu, i samarbejde med sine danske støtter og en dansk konstruktionsvirksomhed (Egen Vinding og datter).
Læs mere her

Tandklinikken på Heri Hospital, Anders Forchhammer
Landsbyhospitalet Heri ligger i det vestlige hjørne af Tanzania, 80km fra Kigoma og få km. fra grænsen til Burundi. Hospitalet er et privathospital, der ejes af Adventistkirken i Tanzania. Hospitalet behandler alle patienter med akut behov – uanset etnisk oprindelse, økonomisk formåen, hudfarve eller religion.
Læs mere her

“African Paradise”, Mette Lotus
“African Paradise” er et stykke land i den lille fiskerlandsby Abene i Sydsenegal.Her er huse og hytter til indkvartering af gæster og patienter, rent “tap-water” fra en dyb ren boring, fælleskøkken, grønsagshave og en forhave i mangotræernes skygge, hvor man kan mødes, spise eller modtage patienter. Dem kommer der 5-20 af på en dag. Klinikken er gratis. Medicinen og tilbehør kommer fra et dansk hospital, et hospice, min egen læge, tilskud fra de betalende gæster her samt de sidste år donation fra Utamadunis U-kasse.
Læs mere her

 

image_pdfimage_print