Støtte 2011

Vi er ved at få opdateret hjemmesiden, vær tålmodig 🙂

 

 


 

Eksempel på års-oversigt…:

6 ansøgere har fået penge fra U-kassen i 2013. (link til artikler i ansøgers navn):

  • Mette Lotus: Mettes projekt hedder African Paradise. Projektet hjælper bl.a. med malariamedicin eller hjælp i akut-tilfælde, hvor det kan koste penge f.eks. at få lavet et røntgenbillede eller købe livsvigtig medicin. Hun har en lille gratis-klinik i fiskerlandsbyen Abene i Sydsenegal.
  • Camilla Nielsen-Englyst: Pengene er gået til New Hope børnehjem og skole, der blev grundlagt i 2004 af Mr. Eyama Japheth som en NGO med det formål at tilbyde husly og et trygt hjem til udsatte børn (forældreløse børn, gadebørn og forladte børn) i Mombasa.
  • Anders Forchammer: U-kassen valgte i det forgangne år at støtte landsbyhospitalet HERI i det vestlige Tanzania.  Pengene er gået til indretning af hospitalets tandklinik.
  • Anne Sofie Laursen: Anne Sofie var i år frivillig på et skoleprojekt i Ghana med fokus på sundhed. I forbindelse med arbejdet var de på en sundhedsklinik i byen Kuntu. På klinikken manglede de bl.a. penge til at etablere elektricitet og vand, dette er midlerne modtaget fra U-kassen gået til.
  • Birthe Sandberg: Birthes projekt er en voksenskole i det fattige distrikt Cacamance i byen Abene i Senegal. Skolen tilbyder befolkningen en mulighed for at lære at læse og skrive. Skoleprojektet har til formål at understøtte kampen for et værdigt liv gennem lokale kræfter og initiativer.
  • Knud Erik: Knud Erik fik i 2013 støtte til at renovere landbrugsudstyr som en del af det fortsatte samarbejde mellem Sawenge Group i Sukumaland/Tanzania og Utamaduni Kulturforening & Grenå Produktionsskole i Danmark. Den udbetalte støtte (en del af overskuddet fra chai-huset på lejren) blev i år brugt til anskaffelse og renovering af en traktor, en vogn, og en plov.

Ønsker man at læse mere om disse projekter, kan man finde deres rapporter ved at klikke på linket i ansøger-navnet i listen herover.

image_pdfimage_print